Hvad bruger man en revisor til

Hvad bruger man en revisor til

En revisor er en person, som kan reviderer virksomhedsregnskaber for fejl.
Når du er iværksætter har du måske brug for revisor hjælp med bogføringen og årsafslutningen.
Er du medejer af et aktieselskab er her regler om at udarbejde et årsregnskab, som kan være godt at få gennemgået af en registreret revisor, dog små virksomheder må gerne fravælge revision. 

En revisor kan samtidig være behjælpelig ved opstart af virksomhed.

Samtidig er revisoren den der kontrollere at regnskaberne er retvisende og at virksomheden ikke snyder.
De sidste par år har der været en stigende tendens til mindre firmaer, bestyrelser og butiksindehavere vælger lokal revisor. Der kan være mange fordele ved at vælge en revisor som er tilknyttet et lokalområde. Disse fordele er, at man kan forvente sikker service og en rådgiver der har indblik i de lokale processor. Ligeledes har revisor fra lokalområdet gode forudsætninger for at hjælpe mindre virksomheder med deres kendskab til nationale og internationale økonomiske markeder. Dette giver produktiv samarbejde, der arbejder i virksomhedens lokale forhold.
Det er muligt at finde en lokal revisor over det næsten alt i danmark. Ønsker du at finde en revisor i dit lokalområde, kan dette gøres ganske simpelt på nettet. Søger du revisor i Holstebro kan du finde en revisor som har kendskab til området her.
statsautoriserede revisorer har to grund områder:
  • Revision samt Rådgivning
  • Revision

Her er der tale om den traditionelle virksomheds revision der drejer sig om at sikre, at virksomhedens regnskab viser et “sigende billede” af firmaets økonomiske tilstand.
Rådgivning
Som økonomisk sparringspartner og konsulent er det revisors grund job at være sparrings partner for virksomheder inden for områder som f.eks. økonomikurser, momsindberetning, selskabsskat og meget andet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Statsautoriseret revisor

Find den rette revisor