Find den rette revisor

Find den rette revisor

En revisor kan kontrollere regnskaber.
Når du er selvstændig kan du have behov for hjælp med dit bogholderi samt årsregnskabet.
Ejer du et anpartsselskab er her krav om at udarbejde et årsregnskab, hvilket kan være en god idé at få gennemgået af en revisor, dog mindre selskaber må godt fravælge revision. Alene holdingselskaber har stadig revisionspligt.
En revisor kan ligeledes hjælpe med opstart af virksomhed..
Samtidig er en revisor den der sikre at regnskabet er retvisende samt at virksomheden ikke snyder.
Resultatet af revisionen er en godkendelse af regnskabet.
Indenfor revisorer er der 3 forskellige slags: En økonomisk rådgiver som blot kalder sig selv revisor, en registreret revisor samt en statsautoriseret revisor.
Der er overhovedet ikke noget galt i at man kalder sig revisor uden at være registreret revisor; med de er uden for kontrol fra revisornævnet og revisortilsynet og man har som kunde ikke samme garanti som du får ved at bruge en registreret- og statsautoriseret revisor til sine regnskaber. Til gengæld kan prisen tit være lavere og kan eventuelt helt fint opfylde dine behov.
Der findes 2 slags uddannelser: registreret revisor og en kandidat uddannelse cand.merc.aud., 3 foreninger og en masse af specialiseringer.
Når man må vælge en revisor må du altså undersøge revisorens kvalifikationer
I kan sagtens spare en del penge på at tage en dyr revisor, da vedkommende kan spare virksomheden for flere penge med deres ekspertviden på f.eks. skatteområdet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hvad bruger man en revisor til

Statsautoriseret revisor